Hoe werkt het

Hoe werkt het?

Via Voordeelaanbiedingen kun je worden doorgelinkt naar diverse webshops met verschillende producten. Dit zijn de volgende:

Bellatio

Groupdeal

Knaldeals

Warenhuisrestanten

Webshop.telegraaf

Dit zijn allemaal webshops waar ze tal van producten verkopen met een aanzienlijke korting. als je op een van deze winkels klikt, die te vinden zijn via het uitrolmenu aan de linkerzijde van de website, kun je alle artikelen vinden die zij op dat moment aanbieden.

 

Het is ook mogelijk om zelf een zoekactie te starten via Voordeelaanbiedingen. Hiervoor vul je zelf een zoekwoord in en wordt er voor jou gezocht naar treffers. Ben je op zoek naar een specifiek product? Probeer het zoekwoord dan ook zo specifiek mogelijk te houden want dat zal de beste treffers opleveren. Als je tussen de treffers een product gevonden hebt dat je wel aanstaat, kun je erop klikken om meer te zien. Klik daarna op Artikel informatie om meer over het product in kwestie te weten te komen.

 

Zo zie je niet alleen de prijs staan, maar vind je ook veel info over het product zelf (denk bijvoorbeeld aan de afmetingen, het typenummer en de uitvoering) en kom je ook meer te weten over bij welke aanbieder het product in kwestie te koop is. Als je vervolgens op Naar Webwinkel klikt, word je direct doorgelinkt naar de webshop die het artikel waar jij interesse in hebt, verkoopt. Zo vind je nog meer informatie over het product en kun je zien hoe lang het duurt voordat je dit in huis kunt hebben en wat de verzendkosten zijn. Je zit op dat moment dus al op de site van de aanbieder zelf en niet meer op Voordeelaanbiedingen.nl.

©2024 Heel veel voordeel op Voordeelaanbiedingen.nl | Privacy statement